Evenimente

Evenimente la Casa Thea

Ne dorim să  fim mai mult decât o casă de oaspeți primitoare! Dorim să promovâm valorile culturale locale, să păstrăm, să promovăm și să împărtășim tuturor tradițiile locului! Vrem să oferim și celor aflați în dificultate șansa de a se bucura de frumusețiile, libertatea si viața ce   ne-a ofetit-o nouă acest loc minunat! Vrem sa fim o familie și voi să faceți parte din ea! De accea ne-am făcut un obicei in a organiza evenimente culturale, sociale si tradiționale.

Evenimente culturale

Teatrul, muzica, arta vizuală își găsesc ecoul si reflecția între zidurile casei. Vă asteptăm ca spectatori sau organizatori al unui astfel de eveniment.

Hai la teatru !

Am fost gazdă pentru “Theatre Jeune Public” din Franta ce ne-au delectat cu piesea de teatru “Abracadabouc 2”.

Read More »

Evenimente sociale

Pentru că noi credem cu tărie, că sensul vieții rezidă in a dărui și a îmărții cu semenii noștri, în fiecare vară organizăm tabere pentru copii aflați în situații dificile. Dacă doriți să împarțiți alături de noi bucurii acestora vă  asteptam cu drag !

Tabara PAVEL

Tabara P.A.V.E.L.

Avem în fiecare an plăcerea să organizăm Tabara P.A.V.E.L., să oferim unor copii extraordinari câteva zile de relaxare si distracție prin care să uite pe

Read More »

Evenimente traditionale

Ne plac tradițiile, ne plac obiceiurile locului și sărbătorile autentic românești. De aceea vrem să le cinstim așa cum se cuvine! Vă invităm să petreceți alături de noi cele mai frumoase sărbători!   

Am sărbătorit Sânzienele

Acum doi ani, dintr-o joacă, dintr-o pasiune s-au născut ” Sânzienele”.Reinvierea tradițiilor si întalnirea între generații sunt sufletul acestui eveniment care a devenit deja tradiția

Read More »

Evenimente de familie si corporate

Casa Thea găzduiește de asemenea evenimente de familie sau corpoate.
Dispunem de 25 locuri de cazare, sală de evenimente iar restaurantul are o capacitate de 100 de locuri.
 
Vă așteptam cu drag !